Vi stannade till i Varberg på vägen till Bohuslän. Promenerade en sväng vid vattnet och köpte bröd och bullar från Kustbageriet. Jag konstaterade att jag nog skulle trivas himla bra i Varberg, om det nu inte var för att jag trivs så himla bra i Halmstad, Åre, Hälsingland och Stockholm.

Lite senare passerade vi Göteborg och körde så småningom förbi kobbar och skär i det förändrade landskap som så tydligt är Bohuslän för mig. Tjörnbron tornade upp sig. Vi parkerade bilen hos Åsa och Viktor vid ett idylliskt hus ett stenkast från havet. Sedan grillade vi gott; kött, korv, grönsaker och grapefruit. Och så satt vi många timmar vid bordet och pratade om vintern.

[insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert]

0