Jag älskar Sverige. Hela Sverige. När jag åker norröver kan jag förundras hur fullkomligt fantastiskt den norrländska landskapet är, när jag är i Skåne är det så himla otroligt hur mycket vackert som kan rymmas på ett enda ställe för att inte tala om Stockholms skärgård som är helt makalöst fint. Halland är ljuvligt med alla sina stränder och västkusten lite länge norrut är häftig med alla klippor och kobbar och skär.

Det finns så mycket som är så himla fint och jag kan bara inte med att säga att ”det här är Sveriges vackraste plats” för det finns så mycket som kvalar in på den listan att det är sanslöst att vi kan bo såhär fint.

Idag var vädret lite ruggigt så efter en kort morgonjogg följt av längre frukost vi tog en tur till Tjörn med uppdrag att hitta ett mysigt café någonstans längst ut vid kusten. Vi hittade inget där, så vi åkte till Hjälteby och Sundsby gårdscafé istället. Och på vägen hem körde vi inom Stenungsund och köpte skaldjur.

Solen sprack upp och vi begav oss till vattnet där triathleterna i gänget simmade medan vi andra satt och hade det fint på en sten.

Lite senare dukades skaldjursplatån fram, komplett med ostron och allt. Sedan förflöt i vanlig ordning timmarna i goda vänners lag. Himla fint alltså.

[insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert][insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert][insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert][insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert][insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert] [insert]Bohuslän www.traningsgladje.se[/insert]

0