Igår var vi till Båstad en sväng. SkiStar Swedish Open pågår som bäst och vi fick lite tenniskänsla när vi promenerade ner till området och fångade lite motljus genom kameralinsen. Lite tidigare hade vi ätit en lång och härlig lunch på Norrvikens trädgårdar som är fantastiskt fint – lite som att komma till en helt annan värld med träd och en arkitektur som känns väldigt nordamerikansk.

Ingen tur till Båstad och bjärehalvön är komplett utan en tur till Torekov, även om jag gått varenda gränd som finns där. På kvällen åt jag moules frites i Båstad medan champagneflaskorna korkades upp på båtarna i hamnen. Sedan åkte vi hem till vår egen stad.

[insert]norrvikens trädgårdar 02[/insert]

[insert]norrvikens trädgårdar 03[/insert]

[insert]norrvikens trädgårdar 04[/insert]

[insert]norrvikens trädgårdar torekov[/insert]

[insert]båstad 03[/insert]

[insert]båstad 05[/insert]

[insert]båstad 04[/insert]

0