Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej augusti!

Farväl juli; tack för alla dagar, minnen och roliga stunder. Juli var en evighetslång månad och jag är tacksam över det. Det känns till exempel jättelänge sedan som jag sprang i Storulvån. Jag har sprungit mig igenom hela juli på olika platser. Jag sprang i Småland och jag sprang i Mölle till exempel.

Jag har ätit gott också. Ofta ute; vi har varit på Salt på Tylösand tre gånger och varje gång har jag börjat med kalixlöjrom och avslutat med torsk med tryffelhollandaise. Jag har gjort sjukt god körsbärslemonad. Och kolla den här bärbomben! För att inte tala om vattenmelonpizza som blev en bloggraket.

Några dagar var det riktigt varmt och då spenderade vi den mesta av tiden nere vid vattnet. Den här översta bilden summerar så mycket av den här årets sommar (som inte är slut än). För att inte tala om favoritstranden!

Det jag gjort allra mest är nog olika utflykter. Som till Kosta Boda, och till Öland. Och till Bohuslän och Marstrand. Och till Skärså. Och till Båstad. Och så dagar som dessa.

Men det absolut största jag gjorde var kanske det här.

Augusti blir en salig blandning av det mesta men mestadels spenderar jag dagarna i fjällen i norr. Jag har redan hunnit prata skidåkning så många gånger den här sommaren att längtet legat på lur hela tiden men startkottet på min hösttermin blir något senare än vanligt. Jag brukar bubbla höstlängtan redan en vecka in i augusti men inte i år. Jag njuter av sommaren och vill låta er göra detsamma. Att vara här och nu i alla väder och oavsett lager med kläder.

Storulvån www.traningsgladje.se 1 juli i Storulvån Hälsingland www.traningsgladje.se En nyfiken sommarhund Cykling www.traningsgladje.se Cykelrundan i början på juli, backigt men vackert Skärså www.traningsgladje.se Mamma fyllde år och vi åkte till Skärså för middag hela gänget Kosta Boda Art Hotel www.traningsgladje.se Några dagar senare befann jag mig på Kosta Boda Art Hotel i Småland Vildmarksleden www.traningsgladje.se Jag sprang, och sprang och jag sprang Water melon pizza www.traningsgladje.se Här är vattenmelonpizzan som spred sig vidare till flera bloggar Alvar Öland www.traningsgladje.se Vi var på Öland en sväng också. Det var varmt på Alvar Mölle www.traningsgladje.se Solen har strålat rätt många gånger, här var det blått och grönt när jag sprang i Mölle Prins Bertils stig www.traningsgladje.se Och så sprang jag Prins Bertil i Halmstad såklart Lynga, Halmstad www.traningsgladje.se Lynga, min allra bästa strand. Här är ljuset alltid vackert Bohuslän www.traningsgladje.se Vi åkte till Bohuslän för att hälsa på vänner – Åsa utmanar vågorna Marstrand www.traningsgladje.se Och så blev det ett kort stopp på Marstrand och jag blickade bort mot min barndomsö båstad 05 Dagen efter var jag i Båstad mitt under tennisveckan Haverdal 03 Hazel Min finaste Hazelwing testade på sandstränderna på västkusten Vilshärad www.traningsgladje.se Och jag sprang ännu mer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger