Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mot bergen!

Jag har lämnat mitt Halmstad och kört 70 mil norrut. Idag kör jag 40 mil till. Bergen väntar på mig. Åre väntar på mig! Det känns som om det var evighetslänge sedan jag var i min lilla bergsby som är olidligt vackert i solsken och i regn.

Oavsett hur mycket jag älskar alla de ställen i detta vackra land som jag kallar mitt hem så är det ändå lite vemodigt när jag lämnar ett av dem för att åka till något annat. Jag saknar redan Halmstad – lika mycket som jag saknar att inte vara i Åre eller någon annan stans. Samtidigt är jag väldigt tacksam över att jag har så mycket plats i mitt bekymmershjärta för just sådana struntsaker.

Halmstad, vi ses snart igen. Jag kommer ner redan i augusti för lite jobb och strandhäng. Än är det mycket sommar kvar.

Vilshärad 015 sara Vilshärad 010Vilshärad 012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack Sara! Vi åt på Crêperiet och MUMS säger jag! Galotten va supergod och saffransglassen till efterrätt va helt magisk 🙂

  Jennie 2015-07-30 21:22:12
  Svara
 • Fina bilder! Rosa och turkos är alltid lika fint ihop 🙂 Och svensk sommar är svensk sommar i alla väder 🙂 Tack för inspiration!

  AktivaDagar-Camilla 2015-07-30 16:10:22 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Malin: härligt, det ser ut att bli fint väder!!!

  Betty: tack för omtanken! kram!

  Sara 2015-07-30 15:49:34
  Svara
 • Jennie: testa Creperiet eller Wersens!

  Träningsglädje 2015-07-30 13:24:19
  Svara
 • Hej! Jag och min sambo sitter i bilen påväg till Åre i skrivande stund också. Ska dra oss runt Öppet fjäll i helgen! Jag vet att du har massa bra tips på restauranger och kan säkert hitta nåt om jag letar runt på din blogg, men skulle du kunna ge ett middagstips (restaurang) för oss ikväll? 🙂

  Jennie 2015-07-30 12:37:28
  Svara
 • Ja, än är det mycket sommar kvar. Kör försiktigt!

  Betty -the B-ROOM 2015-07-30 11:16:53 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • vi är också på väg mot Åre (efter en liten avstickare till rastplatsen Spjutmosjön som barnen älskar). Längtan och förväntningarna är stora! Ca 40 mil kvar nu. Tack för inspiration!

  Malin 2015-07-30 10:37:36
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk