Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sådant jag vill göra

Jag har inte så mycket semester den här sommaren eftersom jag jobbar mer eller mindre varje dag, om än lite andra tider på dygnet än vanligt. Men, det finns ju massa fint att göra ändå. Jag älskar verkligen sommarsverige i ur och skur och åker helst utomlands de andra årstiderna.

Det finns så mycket att göra att jag måste välja bort saker. Hade jag haft tid så hade jag åkt en sväng till Österlen och Gotland i augusti eftersom det är så magiskt vackert. Det känns som att extra många är på Gotland i sommar, eller så är det bara jag som skiftat mitt bloggflöde lite.

I sommar finns det annat jag vill göra. Framförallt ska vi till norra västkusten en sväng och hälsa på fina vänner – och så vill jag hemskt gärna ta en sväng om Jönköping och uppleva Sveriges Toscana i Huskvarna och bo på Vox och springa på den där mossen jag sett bilder på. Och Ellen Keys led i Omberg som jag blev tipsad om här. Och i augusti blir det såklart en himla massa Åre!

Allt eftersom jag kommer på fler drömäventyr och helger jag gärna vill uppleva så skriver jag ner dem i en av de här böckerna. Jag vill springa stig i Höga kusten bland annat, för det ser så oändligt vackert ut.

Och jag vill bjuda hem alla mina vänner på skörde- och träningshelg där alla tränar just det man vill göra oavsett om det är intervaller på bana eller äventyr på stig eller landsvägscykel eller mtb och så samlas vi vid ett stort middagsbord om kvällarna och bara har det så himla, himla härligt.

Och så vill jag gärna ta en skärgårdshelg. Allra helst när det är tomt på folk och blåsigt, en riktig vindpinad hösthelg när regnet står som spön i backen och elden sprakar i brasan i stugan och bastun längst ut mot vattnet är varm och genom glasfönstren tornar havet upp sig. Jag är lite osäker på om just det här stället finns. Vet ni?

Ullådalen, Åre www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Bastun i skärgården vid havet finns på Ornö, Här bjuds även på underbara traillöpning. Välkommen i höst när vinden viner!

  Mia Lekberg 2015-07-16 17:23:04
  Svara
 • Som vanligt blir man full av inspiration och träningslusta!

  Har nästan prickat av alla mina saker på sommarens bucket list! Lite höga kusten och mycket Jämtland.

  Har några saker kvar och ska nog fylla på med mer saker. Kanske lite Norge eller Lappland får se..
  Eller så snor jag någon av ”dina saker” 😉

  Jag och en kompis ska tälta vid dörrsjöarna och det är ett ställe jag kan rekommendera. Superfint. Börja i arådalen och spring/vandra över hundshögen sedan är du framme. Superfina vyer!

  Ha en fin fortsatt sommar.

  //Alex

  alex 2015-07-16 14:12:13 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
 • För din skull hoppas jag att du hittar just den platsen.
  Men om inte, låter alla dina andra ”bucketplatser” också fantastiska! 🙂

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-07-15 20:45:41 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Den där helgen låter underbar! Jag kommer gärna om jag är bjuden. Det hade kunnat bli en riktigt bra film…. 🙂

  Nellie 2015-07-15 19:05:09 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Vox är ett så himla coolt hotell, det är en upplevelse med massa små roliga detaljer överallt.

  Anna Jansson 2015-07-15 18:55:57 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Jag vill komma! :-*

  Jessica 2015-07-15 18:23:33 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
 • Underbara saker! Österlen är så härligt, skärgårdshelg låter fantastiskt och skördemiddag kan vara bästa idén! Själv har jag fullt upp med en massa galet roliga saker som utlandsflytt, AIM challenge, kajak och fjällvandring… Happy summer!

  Emmi - explorista.se 2015-07-15 16:59:30 http://explorista.se
  Svara
 • Söderarm skulle jag tipsa om. De har fokus på konferenser men man kan även boka privat.

  Charlotte 2015-07-15 16:49:15
  Svara
 • Blidö vandrarhem nära Vaxholm skulle fungera för hösthelgen också! Där har vi badat tunna en vinternatt och det var helt fantastiskt. Eller Finnhamn för den delen om du vill ha ännu mer skärgårdsatmosfär.

  Kari 2015-07-15 16:44:00 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Hösthelgen kan du kanske spendera hos Strandflickorna i Lysekil, ingen stuga men ett härligt litet hotell!
  Helena.

  Helena 2015-07-15 16:30:23 http://hesan-hesan.blogspot.com
  Svara
 • Åh, allt låter himla härligt!

  Träningsblogga - Ida 2015-07-15 13:24:02 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Fantastiska saker på listan. Den där mysiga skörde- och träningshelgen lät magisk =)

  Mari 2015-07-15 12:40:14 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Tycker att allt du vill göra låter helt fantastiskt… Gotland skulle jag gärna åka till igen. Har varit där två gånger och är helt kär i den lilla ön.

  Hanna 2015-07-15 10:47:52 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger