Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hej juli

Farväl juni – hej juli! Från förra sommaren minns jag bara sol och sol är vad jag kommer minnas från den juni som nyss varit. Jag kanske har haft tur med vädret, men jag tror att framförallt så har jag inte låtit vädret bekymra mig. Istället har jag lagt min tankekraft och energi på annat.

Jag började mitt juni i Stockholm. Det är alltid trångt i kalendern när jag är hemma i stan – det finns så många jag vill träffa och jag hinner aldrig med alla. Men jag hann med några. Och jag hann med Paradiset Matmarknad. Och jag hann med världens bästa kväll på Piren. Och jag arrangerade en after work med Craft. Tänk att det var rätt så nyss fastän det känns så himla länge sedan!

Träningen har gått riktigt bra i juni. Det här var min målsättning och jag drog två pass på 20 km eller mer i juni: dels en halvmara på asfalt och dels 25 km terräng.

Sommardagarna och sommarkvällarna har varit många. Det här kvällsljuset alltså! Eller den här totalt supersomriga dagen med en golden hour som alla i filmteamet sent kommer glömma. Eller den här kvällen i Höganäs där ljuset flödade in genom fönstren på ett helt fantastiskt sätt. Eller den här fabulöst fina dagen på stranden vid en fjälltjärn.

Jag har shoppat en del i juni. Framförallt köpte jag en upplåsbar SUP-bräda. Och så köpte jag en baddräkt som snart kommer med posten från Australien.

Under månaden har det pratats en del i träningsbloggsfären om begreppet vältränad. Jag skrev ett inlägg om just vältränad och släppte ett avsnitt i podden Träningsglädje talks som handlar en hel del om träningsfeminism.

Jag ser fram emot juli. Den kommer spenderas mestadels söderöver och jag kommer fylla dagarna med upplevelser och äventyr. Träningsmässigt ligger fokus på mängd och intervaller och styrketräning, men också på i alla fall ett långpass på 30 km asfalt inför Dublin Marathon. Jag vill dessutom grilla pizza och göra körsbärslemonad och blanda fräscha sommardrinkar.

Varken blogg eller pod kommer ta någon semester, jag har för roligt för att försvinna bort härifrån. Jag laddar batterierna och njuter av en supersommar och ser fram emot en spännande höst då ni kommer se min blogg i ett annat format.

Healthy is the new skinny tights www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se Löpning 21km www.traningsgladje.se Cykling www.traningsgladje.se The magic hour, Hälsingland www.traningsgladje.se Sara Halmstad www.traningsgladje.se Garage Bar Höganäs www.traningsgladje.se www.traningsgladje.se www.traningsgladje.se www.traningsgladje.se sommar hälsingland hazel IMG_7730 Ullådalen, Åre www.traningsgladje.se Pyramiderna och Issjödalen www.traningsgladje.se Backintervaller www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vad mycket du hann med i juni, känns det som när man ser det så här.
  Underbara bilder! Och visst är det härligt att sommarvärmen är här nu!

  Karin FitnessochHälsa 2015-07-02 22:56:45 http://www.fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Cliffhanger där med hösten! Härlig sommar till dig!!

  Hälsningar från en stekhet buss i söderförort till Stockholm

  Emilia 2015-07-02 14:37:01 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Härligt att höra!
  Då har jag åtminstone en bra blogg att läsa i sommar. 🙂

  Däremot har jag inte lyssnat på din pod. (Inget personligt – Har aldrig (!) lyssnar på en pod)… *skäms lite* Kanske dags nu… Hehe! 😀

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-07-01 19:19:48 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Hej Sara! Vill bara fråga var tröjan kommer ifrån som du har på det svartvita fotot på dig och havet? Den ser supermysig ut!

  Maria 2015-07-01 16:08:02
  Svara
 • Oj, vilka fantastiska bilder!!

  Cecilia 2015-07-01 15:33:40 http://www.nouw.com/vitapioner
  Svara
 • Säger bara WOW! Ha de bra! KRAM

  Cecilia 2015-07-01 13:24:56
  Svara
 • Wiiiii! Ser fram emot att hänga med i din sommar och jag hoppas vi får till lite häng i verkligeheten också!

  KRAM!!

  Katten - Bucket Life 2015-07-01 11:31:56 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Du är så bra!!

  Annika - strongday.se 2015-07-01 08:41:06 http://strongday.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg