Explorista sökte på ordet vältränad på Pinterest och fick upp det här resultatet. Jag är inte så förvånad. Jag brukar ibland söka på “hälsa” och får upp ungefär samma. Såhär skrev Jessica om det.

Jag har under många dagars tid funderat på vad jag ska skriva men jag hittar inte orden just för det specifika ämnet. Så – här får ni hela den här bloggen istället. Och snudd på nästan hela min pod.

Just jag och Jessica spelade in ett podavsnitt som heter “vad är det att vara vältränad?” för något år sedan och jag har många gånger pratat hälsa, bland annat i avsnitten “varför är det så svårt med hälsa?”, “det sorgliga med hälsotrenden” och “när går hälsa överstyr?”.

Tillbaka till vältränad – vad är det? Egentligen säger det ingenting när ordet står helt ensamt sådär. Att vara vältränad handlar om att vara väl tränad inför det man vill göra, och bilderna av Howard Schatz visar att det kan se helt olika ut.

Jag vill vara väl tränad för att leva. Jag tränar för min turné. Och hela den här bloggen är min ode till livet och att vara tränad inför allt det som jag vill göra. Att vara väl tränad för det går bortom synliga magrutor.

[insert]Sara Halmstad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Sara Halmstad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Sara Halmstad www.traningsgladje.se[/insert]

0