Idag invigde jag min nya leksak som jag köpte häromveckan; en upplåsbar stand up paddle board! Jag  fastnade för stand up paddling, eller SUP, redan förra sommaren men brädan jag lånade då var inte kompatibel med min bil. En upplåsbar SUP-bräda funkar bättre – jag valde en bräda från Red Paddle Co eftersom de har fått bra recensioner.

Brädan kommer i en väska som man antingen kan bära som ryggsäck, eller dra på hjul. Det var inga problem att bära ner den runt 400 meter till vår brygga nere vid älven. Vattentemperaturen låg på stadiga 15 grader men sommarvärmen låg som ett skönt lock uppe på fasta land.

När man lagt en massa tid och researchat fram vilken SUP-bräda man ska ha glömmer man att man också ska lägga tid på att välja paddel. Jag valde från början en billigare variant men de var slut och jag blev uppgraderad till en lättare modell i kolfiber. Ibland ska man ha tur!

[insert]SUP www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]SUP www.traningsgladje.se[/insert]

0