Häromdagen öppnade den omtalade matbutiken Paradiset i Stockholm. Paradiset är en matmarknad på två plan med allt som finns i en vanlig matbutik; men det mesta är ekologiskt. Här finns också färdig mat att ta med hem, en delikatessbutik och StikkiNikki glasscafé, café med raw food och lite annan mat att slå sig ner och äta på plats. Härifrån kan man också ta ekologisk catering.

På Paradiset kommer man också att arrangera en hel del events och happenings, kolla in här till exempel.

Paradiset matmarknad har öppet kl 9-21 alla dagar och ligger på Brännkyrkagatan 62-64 på Södermalm i Stockholm. Min allra första lägenhet låg här i krokarna; på Hornsgatan vid Zinkensdamm och det var nostalgiskt att promenera Hornsgatan ner och se hur fint det blivit här med lummiga gröna träd, caféer och uteserveringar.

Ta tunnelbanan till Mariatorget eller Zinkensdamm, eller promenera helt sonika från Slussen, för en härlig söderutflykt! När du passerar Hemköp ska du svänga av och ett stenkast från korsningen ser du Paradisets gröna logga på ett stort bostadshus.

Jag träffade Jessica och vi beställde in lite olika godsaker från caféet med raw food, och lite StikkiNikki på det. Allra godast var cheesecaken som var alldeles blåbärsmarmorerad – och kladdkakan såklart. Jag har inte ätit godare tårtor och kakor gjorda på raw food faktiskt!

StikkiNikki är alltid yum, alltså på riktigt sanslöst god glass!

Har du varit på Paradiset än? Vad tyckte du?

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Paradiset matmarknad www.traningsgladje.se[/insert]

0