Jag har köpt ett par tights från andra sidan Atlanten. De är galet mönstrade, men jag blev glad av dem. Det tog inte många dagar innan de landade på tröskeln här i Stockholm. Och jag satte på mig dem och gjorde Kungsholmen med några vänner igår kväll.

Eller, vi gick och köpte indisk take away och kollade film (The Guest) i soffan.

Tightsen kommer från ett movement som kallar sig för “healthy is the new skinny”. Jag följer dem på Instagram eftersom jag tycker de står för bra saker. Jag följer också en himla massa andra människor som jag tycker står för bra saker; som representerar alla kroppsformer. Bo Stanley som surfar skiten ur ungefär vem som helst, Tara Lynn som kan vara världens vackraste, Robyn Lawley och Katie Wilcox som håller fanan för healthy is the new skinny.

Och det slår mig att vi formas så väldigt mycket av det vi befinner oss i. Jag såg en annan feed full med magasinnormens kroppar och jag kände hur min hjärna påverkades direkt. Varje bild blev ett tjuvnyp och att bara matas med perfektion är ett elakt sätt att behandla sig själv. Ändå är det så många som gör det.

[insert]Healthy is the new skinny tights www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Healthy is the new skinny tights www.traningsgladje.se[/insert]

0