Vilken heldag på coffice här i Stockholm som jag har haft! De flesta timmarna spenderade jag på Scandic Klara “all day meet and eat” där man verkligen känner sig välkomnad att jobba på café. I fönstret ligger en hälsning om att “det här är ditt nya kontor” och det är lätt att ses här för möten med människor och antingen ta en kaffe, äta all day breakfast eller ses över en lunch. Det är bra mycket bättre att sitta här och jobba än att trängas på ett Espresso House och slåss om eluttag och wifi. Klart bra coffice med andra ord!

Jag åt lunch med Staffan som ni kanske känner igen från det här och som inspirerade mig den här gången. Det var också en massa andra härliga människor runt omkring mig, till exempel Jenny (en digital guru) som gästade en pod som Better Bloggers-Linda spelade in.

Inte nog med att jag spenderade ungefär hela arbetsdagen på Scandic Klara; vi måste prata om min frukost! Imorse hade jag till på köpet frukostdejt med en fin före detta kollega på relativt nyöppnade Pascal vid Odenplan (mittemot det här stället faktiskt) – jag tokgillade det stället redan på tröskeln!

Var är era bästa tips på coffice i Stockholm? Eller bästa café överhuvudtaget? På min lista över ställen att utforska står Snickarbacken 7 och Sannas på Östermalmstorg!

Gamla godingar är Mellqvists för sin härliga stökighet, Xoco för att det känns härligt och okrångligt och Kaffeverket som är avskalat charmigt. En gemensam nämnare för dessa tre heter St Eriksplan, men det vore kul med tips på andra ställen i stan! Just ja, Saturnus får jag inte glömma. Franskt och stökigt och fullkomligt fantastiskt!

[insert]Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Scandic Klara Stockholm www.traningsgladje.se[/insert]

0