Min allra bästa och godaste chokladmousse är den man gör själv. Det är så himla enkelt så det finns inte! Chokladmoussen kan enkelt bli sockerfri om man vill, och jag har trå olika men riktigt bra recept: dels en chokladmousse som är LCHF och en chokladmousse som är mjölkfri och så en chokladmousse gjord på avokado.

Det var länge sedan jag gjorde LCHF-moussen, men igår gjorde jag den andra varianten – den som är mjölkfri. Det är verkligen superenkelt: ta fram en förpackning kokosmjölk du haft i kylen och som därför stelnat högst upp i toppen. Detta lite mer krämiga och hårda innehåll vispar du med elvisp tillsammans med kako och sötning. Efter cirka 45 sekunder är det klart för servering.

> Här gjorde jag samma chokladmousse tidigare en gång och skrev ut det exakta receptet

Det blir verkligen magiskt gott! Toppa med bär eller servera med maränger. Jag ser framför mig en ljuvlig kreation med chokladmousse, maränger, bär och salt kolasås. Mmm! Men igår fick det räcka med jordgubbar och banan.

> Man kan också göra chokladmousse med avokado

> Eller sväng ihop en LCHF chokladmousse

[insert]Chokladmousse www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Chokladmousse www.traningsgladje.se[/insert]

0