Jag tror ni gillar tipslistor. Jag gör det i alla fall. Här kommer några av mina tips just nu:

1. Man kan aldrig få för många bilder och här är gratis bildbanker med snygga och drömmiga sådana man fritt får använda till sin blogg.

2. Dior Nude. Det här tipset vandrar från blogg till blogg och jag intygar att den är extremt wow-ig, men dock ej eko. Jag funderar eventuellt på att göra likadant som Petra och skaffa en till.

3. Craft har en tävling där du kan vinna en photoshoot och få proffsfotograferade bilder till din blogg (och kläder till ett värde av 10 000). Say what, kanske du utanför bloggosfären eller utan instakonto tänker. Men vi som bloggar fattar grejen. Här är mer info.

4. Baka kaka i en burk. Men ja tack!!

5. Eller denna banana toffee pie – varning för eventuell sockerchock men det kan det tamejtusan vara värt en sommardag när regnet står som spön i backen och det nästan kliar i benen från mjölksyrachocken när du kört intervaller i regnet med håret klistat mot ansiktet. Det är också en perfekt sommardag.

Jag vore så himla glad om du gav mig ett tips tillbaka – vad borde jag testa på eller läsa om?

[insert]Sommar i Hälsingland www.traningsgladje.se[/insert]

0