Här är tre looks jag gärna stoppar in i min garderob i sommar:

1. Till vänster är en baddräkt från Robyn Lawleys design. Egentligen står “almost french” på min önskelista men den är typ tokslut i hela världen. Jag skulle inte tacka nej till den här heller: bisous strapless sweetheart. Finns hos Allure by Rebecca Lee till exempel.

2. I mitten är tights och jacka från Craft. Jackan är en Focus hood jacket; supertunn och väger nästan ingenting. Och ser ni? Inte rosa! Älskar att en massa plagg i ännu fler färger kom in på shoppen när den öppnade dörrarna. Finns hos craftsportswear.com.

3. Ombretightsen till höger har jag redan klickat hem, tillsammans med ett par rosa i ombremönster. De är från samma ställe som mina aztectights. Snabb leverans från healthyisthenewskinny.com (älskar för övrigt den svarta bikinin med ruffle-top!)

[insert]sommar 2015[/insert]

0