Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jordgubbar

Jordgubbar. Alltså jag älskar jordgubbar. De flesta i min nära omgivning vet om det, och säger inget om att jag köper låda på låda. Jag tror inte att det finns något bättre än jordgubbar faktiskt. Till frukost, till lunch, till middag, till efterrätt.

Det finns några jordgubbsgrejer jag inte gillar ett dugg; till exempel jordgubbsglass eller jordgubbar med mjölk. Glassen är för det mesta syntetisk (tipsa gärna om riktig jordgubbsglass som är god om du vet någon!) och jordgubbar med mjölk är en waste på jordgubbar.

På min frukosttallrik för några dagar sedan låg naturell yoghurt, flingor från Paulún och färska jordgubbar och hallon. På min frukosttallrik imorse låg chiapudding med jordgubbstopping, tillsammans med två ägg och en latte.

På min önskelista står rårörd jordgubbssaft. Jag fick en liten lyckodos när jag insåg att jag har en flaska kvar av mormors rårörda hallonsaft i min frys i Stockholm. Tänk om det är lika gott med rårörd jordgubbssaft?

Jordgubbar www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Om du någon gång hamnar i en stad där Amorino finns ( t.ex. Paris, London eller Berlin) så kan jag varmt rekommendera deras jordgubbsglass! Och alla andra smaker också för den delen, här snackar vi äkta vara och äkta smak. Bästa glassen jag vet! Är på väg till Paris i detta nu och känner att 30 graders värme och närheten till Amorino kommer att blir en fin (och lite lite farlig) kombination.

  Rebecka 2015-06-23 15:13:56
  Svara
 • Håller med på alla punkter! Mjölk är slös, men grädde funkar 🙂 Och hemmagjord glass! Jag har jordgubbar till allt och låter inte prislappen hindrar mig under den korta tid de finns! Älskar jordgubbar till mat också! Äter alltid jordgubbssalsa till grillbiten på sommaren. Så. Himla. Gott.

  Anna (orka mera) 2015-06-23 13:43:32 http://Piggelina.se
  Svara
 • Jag älskar också jordgubbar och äter en låda om dagen vid den här tiden på året. Gillar dem på alla sätt och till det mesta. Som de är med grädde eller med mynta och lime i juice är är bäst. På kvällen gör jag egen glass med jordgubbar, fryst banan och en liten sked holistics proteinpulver (ger fluff). Helt otroligt gott.

  jeanna 2015-06-23 13:18:28 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Åh, jag skriver under på det här med att man kan äta jordgubbar till frukost, lunch, middag och efterrätt. Även som nattmacka och godis. Men inte med mjölk. Måste gå och handla mig en liter bums! 🙂

  Elna 2015-06-23 12:43:25 http://www.healthyliving.se/formcykel
  Svara
 • Hihihi! Sara, tjejen som lärde mig äta jordgubbar till lax! Japp, gott som tusan, till allt!

  Pernilla 2015-06-23 11:22:42
  Svara
 • Spot on!
  Jag håller med på alla punkter! 🙂
  Äter lätt en låda rakt upp och ned och nej jordgubbsglass är inte gott och med mjölk, inte heller fattat grejen men sen gillar jag inte mjölk generellt så kanske är därför 🙂

  Jordgubbssmoothie är däremot en riktig favorit, god kombo med lime och äpplejuice!

  Erika 2015-06-23 09:50:27
  Svara
 • Riccardos i Möllegård strax norr om Halmstad har ju världens bästa jordgubbsglass!

  Marina 2015-06-23 08:14:11 http://mindrefett.blogspot.se
  Svara
 • Håller med om att jordgubbar är fantastiskt gott! Älskar att äta med grädde eller baka jordgubbskakor. Och förstås äta som de är!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-06-23 08:13:04 http://bakasockerfritt.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk