Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu jävlar?

Det blev en lugn start på den här dagen. Jag och Hazel tog en morgonrunda och lade oss sedan en lång, lång stund på gräsmattan och toknjöt av det varma vädret och solens strålar. En efter en vaknade resten av familjen och det blev en långsam frukost framåt förmiddagen.

På eftermiddagen åkte jag och de snabba fötterna till Sävstaås IP för att springa intervaller på löparbanan. Jag hade inte benen med mig och avbröt intervallandet för att träna lite alternativt istället. Det kändes av någon anledning mycket enklare att rusha uppför läktartrappan.

Jag avslutade med lite benträning, armhävningar och lite magträning. Jag känner mig superpepp på styrketräning – något jag känt mig pepp på till och från under de senaste året. Tror ni mig om jag säger ”nu jävlar”?

www.traningsgladje.se

Tights och linne // Röhnisch

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Vad underbart det låter att ligga i gräset i solens varma strålar! Jag längtar tills sommaren hittar till Skåne! Och klart jag tror dig, lika mycket som jag tror på att jag kommer komma igång med styrketräning när det är semester. Nu jävlar kör vi!

  Nellie 2015-06-21 23:34:09 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Härligt. Heja dig 🙂
  Sugen på UltraVasan? (45 km)

  Mari 2015-06-21 20:14:44 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • heja på!! man ska köra när peppen väl är där! btw, började det regna cirka 3 min efter bilden togs? haha

  ISA 2015-06-21 09:36:16 http://isabyl.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson