Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tjusningen med att jobba flexibelt

Jag vaknade tidigt imorse. Solen flödade in genom fönstret och jag var varm. Katten är inomhus om nätterna eftersom räven härjar runt, och i natt låg han och sov i min resväska.

Ett tag före kl 7 satt jag på farstutrappan och drack mitt morgonkaffe, så som jag och Katta pratade om i ett tidigare avsnitt i min pod och som finns med här. Jag var till och med tvungen att sms:a henne och säga att nu är jag mitt i det där som jag längtade efter så mycket i vårvintras.

Under förmiddagen, och med P1 i bakgrunden, jobbade jag undan ett och annat med datorn i knät. Sedan åkte jag på utflykt. Sommarvägarna är verkligen magiskt fina just nu – precis som i en sommarlovsbok av Astrid Lindgren. Den bilden av den perfekta sommaren fungerar även om man är 33. För min del gör det inte så mycket att det är 13 och en halv grad varmt. Det är ju soligt ute!

Efter lunch jobbade jag med korgstolen i dörröppningen; mellan wifi-täckning och löv som prasslade i sommarvinden och tofsvipor och storspovar. Jag är inte så bra på fåglar, men jag har i alla fall lärt mig dessa. Häromåret hade vi kikaren i närheten mest hela tiden för då var det ugglor och deras ungar som lärde sig flyga som vi spanade på.

Framåt eftermiddagen kom mamma och vi gick ner med Hazel till vattnet bakom huset. Solen sken och det var lä och medan Hazel dök efter pinnar i vattnet satt vi i solstolarna en lång, lång stund. Och när vi kom tillbaka till huset skjutsade vi in pizzor i ugnen och öppnade en flaska vitt.

Nu sitter vi här, i soffan, och jobbar. Och det är precis det här som är tjusningen med att jobba lite mer flexibelt, tänker jag.

Sommar i Hälsingland www.traningsgladje.se Sommar i Hälsingland www.traningsgladje.se Sommar i Hälsingland www.traningsgladje.se

Jag älskar fortfarande dessa galna tights!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men sluuuuta! Blir så sjukt avundsjuk.

  jeanna 2015-06-11 12:29:32 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Håller med, det är så lyxigt att kunna jobba när man själv vill! Det här med nio till fem är inte min grej.

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-06-10 13:41:39 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • men gud vilken vacker och rofylld plats du verkar bo på! 🙂

  ISA 2015-06-10 09:39:45 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hm… vi har räv här. Kan det vara därför katterna jamar desperat utanför dörren på morgonen ibland? Lite FÖR tidigt och jag tänker bara:
  ”De får vänta till jag går upp!”
  Haha! Schyst matte……?? 😮 😉

  Rund är också en form! 2015-06-09 21:50:38 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Härligt och inspirerande inlägg! Behöver fundera lite mer på hur jag kan nå dit…dvs flexibilitet i mitt nuvarande jobb el annat jobb. Tids nog…

  Katrin 2015-06-09 21:39:54 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Jag tror du fångade själva essensen med att jobba flexibelt, hemifrån eller på liknande sätt. Fint beskrivet!

  Erica - Stuga på fjället 2015-06-09 21:01:43 http:///www.stuganpafjallet.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger