Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Piren i Hornsberg

Jag har så himla många fina minnen från Piren i Hornsberg på Kungsholmen i Stockholm. Jag går hit ibland under soliga sommarkvällar. En gång kom vi direkt från en träningshelg och vi körde längst bort på Kungsholmen och sedan åt jag världens godaste moules frites på Pirens uteservering medan solen strålade.

Runt omkring Piren, som är både restaurang och bar, finns massa utrymme att bara hänga på och bryggor att bada från och det är ett härligt ställe. Ett stenkast bort finns även Gotland Grill och Texas Longhorn och en sushi och lite andra ställen.

Det kan kännas lite off, eftersom det inte går någon tunnelbana hela vägen men kliv av vid Stadshagen eller Thorildsplan och promenera ner mot vattnet.

Jag, Ella och Annika sågs för att köra ett pass zumba på SATS Stadshagen och avsluta med mat och drinkar. En härlig kombo för att kicka igång helgen på ett härligt sätt. Annika räknar inte zumba som träning men jag tycker att det är kravlöst och kul och ett bra sätt att träna smidighet på.

Efteråt hade vi en helt fantastisk kväll med burgare och sedan tog jag en körsbärsmojito från baren på Piren. Vi satt längst ut med första parkett mot solnedgången och en av alla Stockholm skylines. En kväll att minnas länge.

Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman