Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Piren i Hornsberg

Jag har så himla många fina minnen från Piren i Hornsberg på Kungsholmen i Stockholm. Jag går hit ibland under soliga sommarkvällar. En gång kom vi direkt från en träningshelg och vi körde längst bort på Kungsholmen och sedan åt jag världens godaste moules frites på Pirens uteservering medan solen strålade.

Runt omkring Piren, som är både restaurang och bar, finns massa utrymme att bara hänga på och bryggor att bada från och det är ett härligt ställe. Ett stenkast bort finns även Gotland Grill och Texas Longhorn och en sushi och lite andra ställen.

Det kan kännas lite off, eftersom det inte går någon tunnelbana hela vägen men kliv av vid Stadshagen eller Thorildsplan och promenera ner mot vattnet.

Jag, Ella och Annika sågs för att köra ett pass zumba på SATS Stadshagen och avsluta med mat och drinkar. En härlig kombo för att kicka igång helgen på ett härligt sätt. Annika räknar inte zumba som träning men jag tycker att det är kravlöst och kul och ett bra sätt att träna smidighet på.

Efteråt hade vi en helt fantastisk kväll med burgare och sedan tog jag en körsbärsmojito från baren på Piren. Vi satt längst ut med första parkett mot solnedgången och en av alla Stockholm skylines. En kväll att minnas länge.

Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se Piren, Stockholm www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Philip Conradsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Träningsglädje
Man
Viktor Frisk
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Linn Eklund
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Man
Kevin Triguero
Home
Amelia Widell
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Johan Hurtig
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström