Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Saker att längta efter

Dagens väder alltså. Det är som att värmen sköljer över Stockholm. Mina vita ben har burit mig förbi knökfulla uteserveringar hela dagen och solen lockar fram skrattet ur bröstkorgen.

Det finns så mycket att längta efter!

Jag fyller så sakteliga min Spotify med låtar som får mig att le. Som häromdagen när jag promenerade hem längs med Norr Mälarstrand i min ensamhet långt efter midnatt. Vinden piskade de lummiga träden men det doftade av allt det gröna som sjuder.

Jordgubbsplantornas försiktiga knoppar som sakta men nyfiket avslöjar sig en efter en i landet uppe i Hälsingland. Och det stora växthuset som tydligen kom fram idag. Ringblommorna ska få pryda min sallad och min jordgubbstårta i sommar.

Löpturerna i tunn t-shirt i sommarnatten. Antingen med sällskap av sol eller i friskt sommarregn. Mil efter mil som jag samlar inför mitt marathon. Asfalt och stig. Ensam och med sällskap. Alltid med ett starkt hjärta och en kropp som tackar mig för rörelse.

Stunderna med kaffekoppen som får följa med ut i grönskan. Att sitta en stund och blunda på balkongen eller på en filt i gräset. Morgon, kväll och middag. Hemma eller på utflykt. Att faktiskt ta sig den tiden.

Det finns så mycket att längta efter. Och det börjar precis nu. Den här dagen vittnar om det.
Halmstad Lynga 110 copy

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Just nu önskar jag att jag också haft fler än en bostad. Hos mig har det varit 7 grader och regn i flera veckor.

  Längtar såklart efter solen och värmen

  Tina 2015-06-06 22:28:56
  Svara
 • Kära fina du, nu känns dina blogginlägg som en blöt hundnos som buffar mig lite i sidan. Så varmt, glädjande & nära. Tack för att du skriver som du gör!

  Ylva Maria 2015-06-05 19:54:55 http://instagram.com/ylvaflyger
  Svara
 • Längtan. SÅ härligt! fina ord..

  Mari 2015-06-05 18:00:17 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Så härligt! Jag har också rastat vita ben idag och njutit av varje sekund 🙂
  Och det här marathonet: Ser fram emot att följa hela resan dit och igenom på bloggen. Du är så inspirerande och grym!

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-06-05 16:56:16 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Jag längtar efter dig!

  Jessica 2015-06-05 16:41:02 http://www.jessicaclaren.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk