Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Home sweet home

Jag öppnade nyss ytterdörren till mitt hem här i Stockholm. Jag stod och betraktade det en stund, och funderade på om det speglade mig. Jag tror absolut att där vi bor, är och verkar visar en gnutta av vem vi är och jag har så svårt att förstå att allt det här svartvita är jag. Men jag trivs ju här så kanske är det så ändå.

Och jag trivs i Åre där känslan är en annan med fjällvärldens bekväma compact living (fastän jag har både sovrum och två gästrum) och jag trivs i Halmstad som ser ut som här i Stockholm fast lite mer tvärtom. Ännu ljusare, ännu vitare – och istället för svart så bryts det vita av med ek – och med stora fönster som ger maximalt med ljusinsläpp.

Allting är skinande blankt hemma hos mig just nu, för Rent08 har precis varit här och nästan varje gång så kommer jag lägligt nog hem precis när de har lämnat.

Det enda som fattas just (läs: fattades nyss – det är som ni ser åtgärdat nedan) nu är en generös blomsterprakt mitt i lägenheten. Åre är fantastiskt och allt det där men en sak som inte finns i samma utsträckning i mitt fjällparadis  är gudomliga snittblommor.

Jag är inte så inredningsintresserad, men jag gillar när mitt hem verkligen lever upp. När man kliver innanför dörren och man känner att här vill man vara en stund för här är det mysigt och innerligt och här bor det massor med kärlek.

Här i Stockholm har jag länge funderat på att kakla hela köksväggen och kanske göra sovrummet mörkt eftersom det är så himla ljust i alla fall. Och i Halmstad har jag tänkt att jag kanske skulle inreda mer i skimrande metaller och pastell.

Oftast slutar det med att jag köper ett doftljus och är lite nöjd så. Byredo Bibliotheque är min stående favorit.

Stockholm, hemma hos mig www.traningsgladje.se Hemma hos mig i Stockholm www.traningsgladje.se Stockholm, hemma hos mig www.traningsgladje.se Stockholm, hemma hos mig www.traningsgladje.se Stockholm, hemma hos mig www.traningsgladje.se Stockholm, hemma hos mig www.traningsgladje.se Stockholm, hemma hos mig www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Snittblommor är så otroligt vackert!

  Camilla 2015-06-02 22:08:44 http://camillatranar.com
  Svara
 • Och än känner jag att jag älskar mitt hem när jag läser detta 🙂

  Mari 2015-06-02 19:49:23 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Så lyxigt att få möjligheten att leva i alla Sveriges fina miljöer/landskap! Jag brottas med att blommorna är så vackra där dom står i naturen och att vilja ta med dom in 😉 oftast tar jag bara lite blommor, jag har sparat små snapsflaskor som jag använder som blomstervaser, då blir det fint fast man bara har jättelite blommor!

  Marina 2015-06-02 19:13:06 http://mindrefett.blogspot.se
  Svara
 • Gillar verkligen känslan som du förmedlar i inlägget. Det märks hur bra du trivs i dina hem! Härligt 🙂

  Katrin 2015-06-02 18:09:55 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara
 • Josefine: åh, har helt glömt vad den heter men den finns på mio och en massa ställen. köpte för ca 3 år sen men finns kvar idag med, minns ej designerns namn bara. även norrmalms el har den tror jag! jag googlade bästa pris på den på nätet och hittade det i en butik på östermalm… 🙂

  Sara 2015-06-02 16:12:52
  Svara
 • Åh, vilken snygg golvlampa! Var är den köpt?

  josefine 2015-06-02 15:44:02
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje