1.

Ingefära. Förra året var det mynta som gällde – i år är ingefära den heta och välgörande trenden. Voltaires ingefärskolor och bubbelvatten med ingefära är bara två av produkterna med ingefära som kommit den senaste trenden. Juicebarerna poppar upp lite varstans och där är ingefära en given ingrediens.

2.

Bullar i form som ser ut lite som en butterkaka ovanifrån. Den här bilden har du förmodligen sett på Pinterest en tid men nu slår trenden ut i full blom i och med att Roy Fares gjorde bullar i form häromdagen. Det smakar som vanliga bullar, men det är ju så mycket roligare!

3.

Kallpressat. Det som skiljer en juicebar från en juicebar är om juicen tillkommit genom värme eller inte. När du gör juice hemma så uppstår värme vilket gör att en del av näringsämnen i frukten går förlorad. När juice kallpressas så mals frukt och grönsaker långsamt ner och läggs i en filterpåse och vätskan pressas ut, tillsammans med de enzymer, vitaminer och mineraler som är nyttiga för oss.

[insert]Kanelbullar i form www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Kanelbullar i form www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Kanelbullar i form www.traningsgladje.se[/insert]

0