Maj må vara slutspurten inför sommarsemestrar i mångas liv men i Åre är maj den stora semestermånaden. Halva byn åker till värmen; man stänger vintern och laddar inför sommarsäsongen. Och oj vilken sommar vi hade förra året! Solen flödade, kajakerna gick varma i vattnet och stigfinnarna var många. Det är som att allt fler upptäcker vilken sommarpärla Sverige är, och i synnerhet Åre! För vissa är sommaren redan igång för häromdagen såg jag någon som badade i Ottsjön och första SUP-paddlarna har intagit Åresjön.

Jag var upp en sväng till SkiStar i veckan och fick med mig en låda solbrillor så nu tänkte jag ge bort några till er! Att du ska boka en resa till Åre kräver jag inte som motprestation men däremot är jag himla nyfiken på om du kanske tänkt – eller blivit nyfiken på – att göra det? Eller om du varit här någon annan sommar, eller vinter, den senaste tiden. Det vore så kul att höra – plus att det vore galet skoj att höra vad du tyckte allra bäst om när du var här eller vad du är mest nyfiken på att göra!

Så; lägg dina tankar om Åre i en kommentar så får fem av er som kommenterar ett par solbrillor av mig på posten (jag mailar er om adress lite senare så skriv in rätt mailadress)! De är riktigt snygga i klassisk Wayfarermodell!

[insert]sara åre skistar[/insert]

0