Med risk för att jinxa hela veckan och skriva ut vad jag tänker ägna mig åt, så utmanar jag ödet och gör det i alla fall!

Måndag

Efter en sen söndagskväll med jobb inpå nattimmarna tar jag sovmorgon och ignorerar morgonljusets lockelser. Hazel är i Hälsingland och jag i Åre vilket betyder att jag för första gången kan snooza förbi första ringningen klockan 6 och gå upp vid 8.

På jobbet handlar mycket om att gå igenom vad som ska göras och styra upp veckan med content plans och annat.

På lunchen tänker jag styrketräna inne på gymmet och på kvällen blir det 4*4 minuters intervaller. Strong and fierce!

Tisdag

Mitt hem behöver storstädas så det är precis vad jag tänker ägna denna tisdag åt, förutom att styra upp och fixa med mina frilansuppdrag såklart. Jag hann aldrig få upp några grejer på Tradera i helgen så det är dagens mission!

Träningsmässigt blir det en long slow distance på 90 minuter i löparskorna.

Onsdag

En fullspäckad mötesdag avrundas med 40 mil i bilen till Hälsingland. I packningen ligger finklänningen nedpackad för till helgen vankas det bröllop och jag ska vara brudtärna!

Torsdag

Jag håller tummarna för finväder för då ska jag ta ut racern på en runda igen. Om inte annat ska jag leta upp en redig backe och köra intervaller. Jag har en alldeles särskild backe i åtanke som jag ser fram emot att testa benen i! Som pricken över i har jag alltid mitt gummiband i resväskan när jag far och flänger; jag ser fram emot syrerika 15 minuters amrap.

Fredag

Min sambo har varit ute i världen flera veckor i rad och idag ses vi äntligen! Jag ska ladda kamerabatteriet till max och radera allt jag har på minneskorten och få maximalt med skönhetssömn inför morgondagen.

Det hade varit fint med någon form av träning i Stockholm. Det finns mycket jag vill testa, bland annat Vici Athletics och Be Core. If all else fails så är en vanlig runda runt Kungsholmen också alldeles, alldeles underbart. Eller ett styrkepass i källargymmet hos mina föräldrar.

Lördag

Jag kommer inte ägna en enda tanke åt träning – jag kommer bara att tänka på kärlek!

Söndag

En helt oplanerad dag. Kan det verkligen vara så?

[insert]Sara och Hazel www.traningsgladje.se[/insert]

0