Life is short, by the shoes. Eller poolen. Eller den där resan. Eller ät baklängesmiddag. Eller ställ fram frukost efter jobbet.

Jag har haft en bra dag med produktiva tankar i huvudet. Ett slags lyckligt vemod som kommer sig av förgängligheten. Positiva tankar av här och nu istället för oro över vad som kommer sedan när allt är slut.

Mitt på dagen var jag på Holiday Club och jagade träningsvärken. En härlig känsla dagen efter av att man levt lite. Gjort något jobbigt. Jag körde ett helt gäng benpressar med ett ben i taget, sedan körde jag ett helt gäng trisets för armar och axlar. När jag promenerade hemåt var kroppen stum och mosig.

Mellan styrkepass och intervaller laddar jag om med frukostmat. Det var det här jag ville ha: rabarberkvarg med supermüsli och bär, ett glas cloudy äppeluice, kaffe, knäckemacka med avokado och chiliflakes och ägg.

Nu ska jag skriva upp mina produktiva tankar så att jag minns allt bra jag tänkt på idag!

[insert]Frukost www.traningsgladje.se[/insert]

0