Torsdag och ännu en sådan där strålande dag. Jag har helgkänsla och tänker förvalta den väl. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig om helgen men oavsett så tänker jag:

> springa ett svettigt intervallpass

> se film (förmodat lämplig söndagsaktivitet enligt nuvarande väderprognos)

> dricka kaffe utomhus (gärna i sol såklart)

> få upp några auktioner på Tradera (jag har för mycket grejer jag inte behöver)

> göra min föreläsning inför det här eventet (visst kommer du!)

> köra ett styrkepass

Ja, typ så. Vad ska du göra i helgen?

Om du är ute på promenad eller så, och vill ha något att lyssna på, så tycker jag att du ska lyssna på Better Bloggers pod och avsnittet med Sandra Beijer eller Källans pod och avsnittet med Elsa Billgren eller podden Ytligheter och avsnittet med Sofi Fahrman (tror det heter “att jobba med utseende”). Även Jonas Colting har numer en egen pod och det han pratar om fascinerar mig mycket, jag vet inte vad jag tycker om den ännu riktigt, eller det han pratar om. Men jag är fängslad!

[insert]sara hälsingland 03[/insert]

0