Igår gifte sig en av mina allra bästa vänner. Dagen bjöd på strålande solsken fram tills dess att de äntligen sa ja till varandra och en rolig bussresa tog oss genom Stockholm mot firande med bubbel, snittar och bakverk.

Jag hade fullt bestyr hela dagen med att vara tärna och fotograf och började med dagens första skål med bruden redan kl 9. Efter det var det full fart och hela tiden med den där solen som följde med och strålade över brudparet.

Efter mottagningen där jag satt med härliga vänner så landade vi i soffan innan vi framåt sen kväll åkte till Griffins för supé. Redan i de enorma fåtöljerna började vi drömma om att slänga oss i sängen och jag sov så himla hårt till imorse, som en väldigt lycklig urvriden trasa!

Bilder får brudparet själva visa om och när de vill, men här är en bild på oss i alla fall – innan jag fått en fin blomsterkrans i håret:

[insert]Johannikas bröllop! www.traningsgladje.se[/insert]

0