Jag har dansat zumba. Jag älskar att dansa zumba. Det är den dansform jag hänger med i, inte för att rörelserna är svåra i de andra dansklasserna – men för att man behöver komma ihåg dem. Förutom det så är det något alldeles särskilt med zumba; glädjen går inte att ta miste på. Zumba och Soul cycle är lite lika på det sättet; det är fest i träningssalen och alla är bjudna och alla får vara med i gemenskapen.

Alla borde ha lite mer zumba i sitt liv. Jag menar inte att alla måste dansa zumba, men alla borde få känna känslan. Den där härliga rörelseglädjen som visserligen för vissa kan komma när man pressar tider och slår rekord, men som faktiskt inte händer varje gång.

Jag tror på både och; på att vissa dagar gå igång på jakten – och andra dagar låta kroppen fyllas med känsla. Och jag hoppas att alla de som inte hittat sin grej, som fortfarande tror att all träning är tråkig, någon gång får uppleva samma känsla som när jag dansar zumba.

Efter zumban gick jag och Ella och käkade mexikanskt på relativt nya restaurangen Yuc som ligger bara om hörnet från SATS Odenplan där vi dansade för Susanne – rekommenderas!

[insert]Zumba www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Restaurang YUC Odenplan www.traningsgladje.se[/insert]

[insert]Restaurang YUC Odenplan www.traningsgladje.se[/insert]

0