Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Stranden och ridvadet i Ottsjö

Den bästa stranden i Ottsjö ligger inte alls i Ottsjö. Den ligger på andra sidan Ottsjön. Men man kan lika gärna parkera i Ottsjö och gå över sjön till sandstränderna; mitt på sjön finns nämligen ett ridvad. Just den här grejen står på min önskelista när det blir sommar; vattnet är just nu för kallt för annat än hundbad.

Jag tog med mig Pernilla och så åkte vi med kaffetermos och vattenmelon till Ottsjöns sandstrand. Precis där Vålådalsvägen går över en bro kan man parkera och gå en kort bit till stranden. Här finns grillplats och bänkar och allt hade varit frid och fröjd om det nu inte var så att jag glömt muggarna till termosen!

Solen sken och kvällen var ljum med undantag för fjällbrisen. På fjälltopparna ligger ännu snön och i Åre är det många som fortfarande åker baksidan. Ni som ska göra topptur på Workout Åre i helgen kommer få pulsa i mer snö än vanligt känns det som. Himla vackert är det i alla fall!

Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk