Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stranden och ridvadet i Ottsjö

Den bästa stranden i Ottsjö ligger inte alls i Ottsjö. Den ligger på andra sidan Ottsjön. Men man kan lika gärna parkera i Ottsjö och gå över sjön till sandstränderna; mitt på sjön finns nämligen ett ridvad. Just den här grejen står på min önskelista när det blir sommar; vattnet är just nu för kallt för annat än hundbad.

Jag tog med mig Pernilla och så åkte vi med kaffetermos och vattenmelon till Ottsjöns sandstrand. Precis där Vålådalsvägen går över en bro kan man parkera och gå en kort bit till stranden. Här finns grillplats och bänkar och allt hade varit frid och fröjd om det nu inte var så att jag glömt muggarna till termosen!

Solen sken och kvällen var ljum med undantag för fjällbrisen. På fjälltopparna ligger ännu snön och i Åre är det många som fortfarande åker baksidan. Ni som ska göra topptur på Workout Åre i helgen kommer få pulsa i mer snö än vanligt känns det som. Himla vackert är det i alla fall!

Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se Ottsjö sandstrand ridvad www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger