Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yoga stories

Jag träffade Therese på Yoga Stories ikväll för ett kort pt-pass. Hon kändes som rätt person att gå vidare med här i Åre efter att jag träffade den här magiska mannen på UCSP i Stockholm som helade min rygg och ledde mig in på rätt spår.

Tyvärr blev han sjukskriven precis efter mitt andra besök hos honom vilket gjorde att jag inte riktigt visste var jag skulle ta vägen med mina insikter – för alla jag träffar tycks vilja ställa egna diagnoser men jag har redan lagt pusslet.

Så snart min rygg är bra på riktigt, och mina ryggmuskler är glada och nöjda, så ska jag gå på yoga med Therese. Hon är en himla härlig tjej som kör Johanna Anderssons koncept ”global yoga” som jag tycker väldigt mycket om (i alla fall efter passen).

Therese sa så kloka saker; om hur det går motorvägar till de stora musklerna med fri framkomlighet för nerverna – men att jag har små igenväxta stigar till de små musklerna, och att vi måste trampa upp dem. Just det här med att min hjärna inte kopplar rätt med musklerna är precis vad jag försökt förklara både för mig själv och andra, men hon sa det så himla bra!

Om du är i Åre så kolla upp när du kan yoga med Therese (hon kör även SUP yoga). Och om du vill åka på yogahelg så ska du kolla in det här!

Therese är förresten himla härlig att följa på instagram. Hon bjuder på skidyoga och kul hyperlapsefilmer; sök på @yoga_stories!

Yoga stories, foto från Yogastories.se! Bild lånad från Yogastories.se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hoppas din rygg blir bättre snart, du har väl dragits med det där rätt länge? Jag gillar också yoga, känns verkligen som det hjälper kroppen att få balans!

  Jess 2015-05-21 06:57:26 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Grattis till insikten – även om muskelaktivering är något av det tråkigaste man man träna. Jag brukade göra en övning där jag skulle ligga på mage och LÅTSAS att jag lyfte på benen. 20 gånger skulle jag låtsas, tre gånger om dagen. Jag hade så tråkigt att jag grät. Hoppas dina övningar är bättre!

  Kari 2015-05-20 20:38:59 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Grattis till insikten – även om muskelaktivering är något av det tråkigas

  Kari 2015-05-20 20:37:41 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Yoga alltså, är så frälst av det just nu. Det känns nästan magiskt hur det hjälper kroppen.

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-05-20 20:28:52 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger