Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Den här veckan – och alla andra veckor

Det känns mycket märkligt att inte ha en helt uppstyrd vecka som ligger framför mig; jag brukar annars ha ordentlig ordning i kalendern på vad jag ska göra vilken dag. Nu har jag inte det; varken denna vecka eller nästkommande. Jag hade hoppas att sol i prognosen därför skulle göra kommande dagar till härliga stigfinnardagar men med mestadels regndepp på kartan så får jag vara nöjd med det lilla.

Men, för att i alla fall få lite struktur skulle jag vilja få till följande träningspass kommande vecka:

 • långpass 90 minuter
 • backintervaller eller 4*8 minuter tröskelintervaller
 • två styrkepass (förra veckan hade jag galen träningsvärk)
 • ett stigletarpass
Sara www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • […] jag skrev det här inlägget så kommenterade någon att om de ger sig av på stigletarpass så finns risken att de inte hittar […]

  Stigletarpass 2015-05-19 18:31:00 http://www.traningsgladje.se/stigletarpass/
  Svara
 • Måste prova tipset för att springa längre, det lät mysigt åtminstone när jag läste det.

  Blir också superpeppad att springa stig, men vet inte riktigt hur jag skall hitta dem. Som någon skrev tidigare, så är även jag rädd att helt enkelt komma vilse. Måste klura på det där. Låter ju som en dröm att springa på fjället också, men det är ju sååå mycket jobbigare än det låter 😀

  Tina 2015-05-19 11:11:16
  Svara
 • Anna: kan bli långt då! 🙂

  Katta: just nu: Hälsingland. snart: Åre! 😀

  Pilla: haha

  Erica: eller hur, äventyrslöpning!!

  Camilla: ja jag hoppas det!

  Eva: testa att springa så långsamt du kan i 90 minuter utan att kolla hur snabbt du springer eller hur långt du kommit. Bara spring i 45 minuter åt ett håll och vänd sedan; lyssna på ljudbok eller liknande som gör att du inte dras med i ett snabbt tempo. I början är det lite långt med 90 minuter; testa att springa 20 minuter så långsamt du kan åt ett håll och vänd sedan; eller 25 minuter. Fokus på långsamt!!! Har du pulsklocka så låt pulsen ligga på ca 75% av max, inte mer. Har du sällskap; se till att hålla ett tempo så att ni kan prata långa meningar med varandra obehindrat. 🙂 Njut sedan av en skön runda!!

  Sara 2015-05-19 11:06:09
  Svara
 • Funderar på det här med långpass, jag har precis kommit igång och börjat springa och gör ca 5 km utan problem på 30 min. Hur kommer man vidare för att kunna springa längre? Jag vet att intervaller är bra men jag kommer liksom aldrig över halvtimmesgränsen! Tack för en härlig och inspirerande blogg!!

  Eva 2015-05-19 10:53:30
  Svara
 • Låter som en bra grund för en fantastisk vecka!

  Camilla 2015-05-19 06:45:20 http://camillatranar.com
  Svara
 • Stigletarpass måste ju vara drömmen. Hela fjället att upptäcka! Fin bild.

  Erica - Stuga på fjället 2015-05-18 23:25:33 http:///www.stuganpafjallet.wordpress,com
  Svara
 • Vad konstigt att ha en oplanerad vecka. Hade det jag med denna faktiskt (exkl. jobb) men det tog ungefär fram till lunch idag och så var den planen borta.

  pilla 2015-05-18 22:25:15 http://runwayp.com
  Svara
 • Stigfinnarlöpning är bästa sortens löpning!
  Vart i landet är du den här veckan då?

  Kraaam på dig!

  Underbar bild skulle jag säga också 🙂

  Katta 2015-05-18 22:22:18 http://Www.bucketlife.se
  Svara
 • Stigletarpass låter grymt spännande! Fast jag är rädd att jag har för dåligt lokalsinne för sånt. Sannolikheten är stor att jag hittar en stig som leder till ett ställe där jag aldrig hittar hem från 🙂

  Anna (orka mera) 2015-05-18 22:20:17 http://piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk