Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Life is short – buy the shoes

Life is short, by the shoes. Eller poolen. Eller den där resan. Eller ät baklängesmiddag. Eller ställ fram frukost efter jobbet.

Jag har haft en bra dag med produktiva tankar i huvudet. Ett slags lyckligt vemod som kommer sig av förgängligheten. Positiva tankar av här och nu istället för oro över vad som kommer sedan när allt är slut.

Mitt på dagen var jag på Holiday Club och jagade träningsvärken. En härlig känsla dagen efter av att man levt lite. Gjort något jobbigt. Jag körde ett helt gäng benpressar med ett ben i taget, sedan körde jag ett helt gäng trisets för armar och axlar. När jag promenerade hemåt var kroppen stum och mosig.

Mellan styrkepass och intervaller laddar jag om med frukostmat. Det var det här jag ville ha: rabarberkvarg med supermüsli och bär, ett glas cloudy äppeluice, kaffe, knäckemacka med avokado och chiliflakes och ägg.

Nu ska jag skriva upp mina produktiva tankar så att jag minns allt bra jag tänkt på idag!

Frukost www.traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jo, visst är livet kort. Alldeles förfärligt och orättvist kort för vissa. En fd klasskompis begravs på fredag, 35 år gammal. Mitt i all sorg ger det mig ännu mer lust att leva det liv jag har fått förmånen att leva. För mig handlar det om att resa ännu mer, oftare och längre…

  Peace!

  Annika/Resfredag 2015-05-11 23:39:05 http://resfredag.se
  Svara
 • Mmm, avokadomacka!
  Och ja, att skriva upp smarta tankar är verkligen skitbra. Tänker jämt att jag ska komma ihåg men de brukar dunsta genom hjärnbarken..haha

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-05-11 20:28:08 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • En lyxmiddag i mina ögon =)

  Mari 2015-05-11 19:48:30 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Jag ska banne mig äta avocadomackor till middag.

  La Linda / Better Bloggers 2015-05-11 19:05:13 http://betterbloggers.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk