Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I’ve got things to do!

Torsdag och ännu en sådan där strålande dag. Jag har helgkänsla och tänker förvalta den väl. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig om helgen men oavsett så tänker jag:

> springa ett svettigt intervallpass

> se film (förmodat lämplig söndagsaktivitet enligt nuvarande väderprognos)

> dricka kaffe utomhus (gärna i sol såklart)

> få upp några auktioner på Tradera (jag har för mycket grejer jag inte behöver)

> göra min föreläsning inför det här eventet (visst kommer du!)

> köra ett styrkepass

Ja, typ så. Vad ska du göra i helgen?

Om du är ute på promenad eller så, och vill ha något att lyssna på, så tycker jag att du ska lyssna på Better Bloggers pod och avsnittet med Sandra Beijer eller Källans pod och avsnittet med Elsa Billgren eller podden Ytligheter och avsnittet med Sofi Fahrman (tror det heter ”att jobba med utseende”). Även Jonas Colting har numer en egen pod och det han pratar om fascinerar mig mycket, jag vet inte vad jag tycker om den ännu riktigt, eller det han pratar om. Men jag är fängslad!

sara hälsingland 03

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Det låter som en härlig helg. Vad heter du på tradera. Tänkte om jag ska hålla koll, kanske dyker det upp något jag behöver.

  Annika 2015-05-08 07:30:59
  Svara
 • Jag ska skriva lite mer på min sommar bucket lista, inspirerad av dig. Jag gjorde en med min femåring med, där det står att han ska träna på att cykla utan stödhjul, gå på glasscafé och bada massor. Älsk på dina listor!
  I övrigt blir det inte mer aktivitet än nödvändigt, då jag på måndag ska ta bort stygn efter handledsoperation och idag vaknade jag med superförkylning. Dricka te i massor i alla fall!

  Sofia 2015-05-08 07:26:08
  Svara
 • Låter som en väldigt bra helg!
  Försökte lyssna på coltings blogg men klarade bara ett halvt avsnitt. jag tycker han är så himla trångsynt, nedlåtande och ibland elak, det är som att HAN besitter sanningen och alla som inte håller med är korkade typ. Nä usch, hans medieperson är iaf väldigt obehaglig, sen kanske han är jättretrevlig privat och så.
  Tur att en kan välja bort. 😉

  Fanny 2015-05-07 21:47:10
  Svara
 • God plan for helgen! Hvilken film har du tenkt å se?
  Planen min er å gå lang tur i skogen med hundene og sønnen min på lørdag. Gleder meg til det!
  I morgen og søndag skal jeg jobbe og trene. Kanskje rekker jeg også å se en film, eller lese en av bøkene jeg kjøpte på salg på biblioteket i dag.
  God helg!

  Hege 2015-05-07 21:10:24 http://treningforlivet.no
  Svara
 • Låter som en bra helg! Vilka intervaller blir det?
  Jag letade Jonas pod i morse, men kunde inte hitta den, hur nu en kan missa den. Men du kanske har en länk?

  Mari 2015-05-07 18:25:51 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Anna, här ovan, dina helgplaner låter kanonkul tycker jag! Och Sara, fika utomhus är något jag också ska satsa på i helgen. Jag och min man ska på ”romantisk weekend” (bo på slott) i helgen . Lovely <3 . Det värsta är att jag känner att jag har något illasinnat virus på G som härjar inom mig. Hoppas vara frisk till lördag 🙂 Trevlig helg!

  Lisa 2015-05-07 13:52:22
  Svara
 • Jag ska springa 28 km från Båstad till Torekov. Njuta av afternoon tea och en sväng på spa. Mumsa trerätters finmeny och sova gott. En smarrig frukostbuffé på det och sen springa hela vägen tillbaka för att avsluta i bastun på Båstad kallbadhus. Ja bastun alltså… inte havet 🙂 En helt ok helg 🙂

  Anna (orka mera) 2015-05-07 13:34:10 http://piggelina.se
  Svara
 • Fin helg du har på g tycker jag 🙂
  Jag ska fira min mamma som fyller år, hänga med min familj och testa om min piriformis håller för löpning efter en veckas yoga och stretch *hoppas*

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-05-07 12:19:26 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Låter som bra helgplan!

  Har du några träningsskor att sälja? 🙂
  Jag är på jakt efter lättare trailskor, alltså utan grövre/dubb sula men som funkar i skog och stig nu på sommaren samt Nike free.

  Jag har stl 39, kändes som vi kanske har samma storlek 🙂

  Trevlig helg!
  Kram

  Erika 2015-05-07 12:03:15
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger