Bliz Ultra Lens Science är det mest avancerade konceptet inom linsteknologi (svåra ord det där) som lanseras 1 maj och efter att ha sprungit ett gäng vändor i dessa glasögon – i ömsom solsken ömson regnsmatter – så är de mina givna följeslagare när jag vill vara säker på att ha något som funkar.

Nu tävlar jag ut ett par Bliz med ULS till en lycklig vinnare som kommer få många sköna stunder på vägarna oavsett om det är till fots, på cykel, rullskidor eller annat sätt som kräver bra sikt och extremt lätta glasögon på näsan.

För att tävla lägger du en kommentar nedan med en av alla de bra grejer som linskonceptet ULS innefattar och som gör dem mest tekniskt avancerade på marknaden. Motivera också kort när du vill använda dem allra mest; är det på morgonjoggen utmed havet, på rundorna i spöregn på cykeln eller när det nu kan vara.

Tävlingen pågår fram till den 5 maj kl 23.59!

För fler chanser att vinna kan jag rekommendera att gå in på några skidprofilers digitala konton, det finns fler som tävlar ut glasögon där – bland annat Theodor Pettersson från landslaget och fler tävlingar dyker nog upp inom kort.

**tävlingen är avslutad och Malin Johansson vann**

[insert]bliz eyewear uls 03[/insert][insert] bliz eyewear uls 02[/insert] ** inlägget är en del av ett långvarigt samarbete med Bliz Eyewear som är jag superglad över **

0