Än är uppenbarligen inte vintern slut så jag passade på att göra premiär på turskidor. Jag åker klassiskt och skejt sedan tidigare men det här med skidor är lite som cyklar; man vill ju alltid ha de bästa skidorna för rätt tillfälle. Det vill säga, i den bästa av världar kan man inte få för många skidor. Katta kallade mig för friluftshoarder häromdagen när hon kollade in i min bastu…

Efter dagens tur så kan jag mycket väl tänka mig att skaffa turskidor, även om det är rätt billigt att hyra också. 200 riksdaler kostade det att hyra hela utrustningen på Fjällsport i Duved för en dag.

Att åka var enkelt. Att åka med bångstyrig hund var desto svårare. Det gick bäst i utförsbackarna; då hade vi mer kontroll än när det gick uppför.

Just nu snöar det utanför fönstret – men inombords så bubblar sommarplanerna för fullt. Jag vill få ner mina lösa planer i ord och i listor. Snart nog gör jag premiär på landsvägscykel – sedan är vi igång med sommarsäsongen på riktigt!

Förresten; dessa bloks från Clif bar är super. De smakar som gelegodis ungefär! Jag har en skål med energigrejer ståendes på min köksfläkt och som påminner om alla äventyr som ligger framför mina fötter; bokstavligt talat!

[insert]clifbar blocks[/insert][insert]hazel petnation[/insert]

0