Jag älskar all mat som är inlindad i någon form av wrap. Gör man egna glutenfria wraps behöver man varken knåda eller kavla; det är bara att röra ihop ingredienserna och hälla ut på en plåt. Himla enkelt – därför gör jag ofta egna wraps.

Receptet är från Hanna Göranssons bok Friendly food; blanda 1.5 msk bovetemjöl, 1.5 tsk fiberhusk, 1 ägg, drygt 1 dl vatten och lite salt. Smeten är lös i början men tjocknar till när det får stå och dra i ca tio minuter. Häll ut till två wraps på bakplåtspapper och skjutsa in i drygt 5 minuter på 225 graders värme.

I en panna stekte jag upp strimlad lövbiff, paprika och lök. Köttet hade jag marinerat i lime, olivolja och chili. Egentligen skulle jag velat ha annat kött än lövbiff (helst flank steak) men det fick funka denna gång. Gott var det i alla fall!

[insert]fajitas paleo 01[/insert]

0