Jag har bestämt mig för att ta den här veckan lite halvledigt och jobbar således halvdagar på mitt Åreuppdrag. Det kan jag passa på att unna mig tänkte jag, eftersom vintersäsongen går mot sitt slut och jag laddar batterierna inför sommarsäsong.

Solen strålade redan tidigt imorse och vindrutan var frostig på bilen. Jag är i Hälsingland och gick min morgonpromenad på motionsspåret vid Bolleberget; en fantastisk fin slinga om 2.5 km, bitvis rejält kuperad såsom alla motionsslingor är.

På förmiddagen passade jag på att jobba i några timmar innan jag och Hazel gick ut igen och ner till vattnet. Mina vinterbleka ben fångade några solstrålar och värmen gjorde gott för själen. Fåglarna kvittrade skvallrigt i öronen och jag tog några jobbsamtal där ute i vårfröjden.

När det blev tidig eftermiddag hämtade jag upp min mamma och så köpte vi med oss fika från Lilla K i Bollnäs (härligt White Guide-listat ställe!) och åkte till Prästnäset för en ljuvlig stund med tystnad, bulle och fågelkvitter.

Någonstans mellan latten och vaniljbullen gick solen i moln och vi åkte hemåt. Det blev kyligare i luften och jag vet att trots det så längtar min kolfiberracer ut på landsvägarna!

[insert]lilla k bollnäs[/insert]

[insert]prästnäset bollnäs[/insert]

[insert]wet-dog-2[/insert]

[insert]hazel prästnäset bollnäs hälsingland[/insert]

0