Efter att en kvarg med nötchokladsmak passerat förbi i mitt flöde lite för många gånger för att jag inte skulle uppmärksamma den och bli nyfiken fick jag påpassligt nog några produktcheckar från just Lindahls kvarg som står bakom den spännande smaken.

På Coop i Åre stod en hel trave i kylen och jag köpte en  med nötchokladsmak, en som smakade passion och så en laktosfri kvarg med hallonsmak för att sedan åka hem och givetvis provsmaka alla tre (vem kan hålla sig?).

Nötchokladsmaken får nästintill full pott av mig. Den är vansinnigt god och bara ibland kan man känna igen den där smaken av sötningsmedel (aspartam).

Kvarg med hallonsmak var också riktigt god och den har jag ätit toppad med müsli, nötter och gojibär till mellanmål i några dagar nu.

Har du smakat? Vad tyckte du?

Fler smaker är granatäpple, blåbär, vanilj, tranbär, jordgubb, och citron lime. Den smaksatta kvargen – som inte innehåller socker –  är sötad med acesulfam K och aspartam. Var uppmärksam på att inte överäta denna typ av produkt då sötningsmedel inte är optimalt för våra kroppar.

Lindahls kvarg finns också med naturell smak samt i en ekologisk variant – och det finns också en cottage cheese med kvargkaraktär.

Passa förresten på att tävla om en vattentålig Sony Xperia här!

[insert]lindahls kvarg med nötsmak[/insert][insert]lindahls kvarg[/insert][insert] lindahls laktosfri kvarg[/insert]

0