Jag och Katta snackar life design i avsnitt 54 av podden Träningsglädje TALKS. Sök på itunes, lyssna i din podcastapp eller direkt via Libsyn.

Vi pratar life design ur många aspekter och det finns ett quote som jag vill lyfta fram och som jag ber dig ta med dig till sämre dagar: bara för att du har en dålig dag betyder inte det att hela ditt liv är dåligt.

Jag återkommer till lite olika definitioner av life design och vet inte riktigt om jag slår huvudet på spiken just nu, men vi pratar en del om drömmar vs riktning och jag säger någon gång ”andas in det du vill ha mer av och andas ut det du vill ha mindre av” och rent generellt tror jag nog att life design handlar om just det.

Nog pratat – in och lyssna. Rejta gärna podden och tagga #träningsglädjetalks när du lyssnar på Insta, det är alltid kul att se!

[insert]traningsgladjetalks02[/insert]

0