Den här killen åkte till LA i måndags. Han tog fakirflyget på morgonkvisten och hänger på stranden med vänner några dagar innan han ska springa marathon i en helt annan del av landet; i Boston. Vanligtvis hänger jag med men inte denna gång. På vägen hem stannar han till i NYC och där någonstans brukar jag alltid ångra mig för NYC är tamejtusan alltid härligt.

Just nu åker jag dock ingenstans för mitt pass har gått ut och jag har helt glömt att förnya det.

Om två veckor ses vi igen och det ska bli härligt. Vi har satt som mål att alltid prova något nytt när vi ses, men denna gång hinner vi inte säga hej i mer än en dag innan han ska iväg som löpcoach i Portugal i två veckor.

Han har designat sitt liv och jag mitt men samtidigt med stor respekt för varandra. Vi kallar det life design, och det är något som jag och Katta poddade om i helgen och som snart finns ute på podcasten Träningsglädje Talks.

[insert]snabbafotter 01[/insert]

0