Min fotografbror fyller år idag – jag vet inte hur det hände men helt plötsligt är han 25. Tjugofem! Gratulera honom här (@marcusronne) vettja, det skulle göra honom hur glad som helst tror jag.

Han firar sin födelsedag med en förkylning för han har precis kommit hem från Lofoten där han fotat surf och skidåkning. Magiskt landskap. Magiska bilder!

För ett tag sedan spelade vi in en pod ihop (leta upp Träningsglädje TALKS och lyssna på avsnitt 49) där vi pratar fotografering. Jag har lärt mig de bästa knepen från honom och nästa gång vi ses ska vi spela in en ny pod med lite frågor och svar. Jag har redan fått ett gäng frågor men har ni fler så skriv i kommentarsfältet, på insta eller skicka ett mail (traningsgladje at gmail.com).

Vi har också ett gemensamt filmprojektet: The Freedom Series. Här är första avsnittet (The relief) och här är det andra (Northern delight).

[insert]IMG_8721[/insert][insert] IMG_9051[/insert][insert]IMG_8996_FINAL[/insert][insert]IMG_9069[/insert][insert] IMG_9132[/insert][insert] IMG_9178[/insert][insert] IMG_9621[/insert][insert]IMG_9374[/insert][insert]IMG_9365[/insert][insert]IMG_9322[/insert][insert] IMG_9482[/insert][insert]Untitled_Panorama1[/insert]

0