Just nu kan man rösta fram bästa hälsobloggen i en tävling som arrangeras av Lifebutiken. Jag gör mitt bästa varje dag för Träningsglädje ska vara den bästa hälsobloggen, och redan nu är jag så himla glad för att det var just i den kategorin som jag hamnade i. Man kan nämligen också rösta på bästa träningsbloggen (och några andra kategorier).

Att tävla i bästa bloggande är svårt och oerhört subjektivt och jag är som bekant ingen tävlingsmänniska. Jag kan egentligen tycka att det förtar själva bloggandet; jag vill ju blogga fritt direkt från hjärtat och där finns inte plats för tävlingar eller hets eller prestation. Så, jag är allra mest glad för att ha uppmärksammats – eftersom bekräftelse för det mesta alltid är härligt. I höstas listade Aftonbladet Träningsglädje som en av Sveriges bästa hälsobloggar och det var också en skön boost jag kunde plocka fram när jag behövde det.

Här röstar du på den hälsoblogg du gillar mest (observera att du måste klicka två gånger för att bekräfta den du röstar på).

Bloggarna som listats är nominerade enligt följande motivering: de nominerade bloggarna i Hälsa inspirerar oss på Life till att leva ett liv där kost, motion och vila är i balans. Bloggarna lyckas få in alla dessa delar på ett roligt och inspirerande sätt och får oss att bli mer motiverade till att lyssna på vår kropp och själ.

Du kan rösta så många gånger du vill fram till den 14 april.

Jag är övertygad om att hälsa är min bloggenre och det känns fint att ha landat i det. Träning är en del av min hälsa och träningsglädje är det ultimata beståndsdelen i träning i mitt hälsosamma liv. Vi är ingenting utan vår hälsa; oavsett allt vad vi har runt omkring oss.

[insert]idre skidstadion[/insert][insert]klein curacao[/insert][insert] paris sara[/insert][insert] löpning snö[/insert][insert] cykling högbo[/insert][insert] craft brilliance[/insert][insert] nike tech tiger sara[/insert][insert] träningsglädje[/insert][insert] IMG_4630 sara klänning[/insert]

0