Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Prästnäset

Jag har bestämt mig för att ta den här veckan lite halvledigt och jobbar således halvdagar på mitt Åreuppdrag. Det kan jag passa på att unna mig tänkte jag, eftersom vintersäsongen går mot sitt slut och jag laddar batterierna inför sommarsäsong.

Solen strålade redan tidigt imorse och vindrutan var frostig på bilen. Jag är i Hälsingland och gick min morgonpromenad på motionsspåret vid Bolleberget; en fantastisk fin slinga om 2.5 km, bitvis rejält kuperad såsom alla motionsslingor är.

På förmiddagen passade jag på att jobba i några timmar innan jag och Hazel gick ut igen och ner till vattnet. Mina vinterbleka ben fångade några solstrålar och värmen gjorde gott för själen. Fåglarna kvittrade skvallrigt i öronen och jag tog några jobbsamtal där ute i vårfröjden.

När det blev tidig eftermiddag hämtade jag upp min mamma och så köpte vi med oss fika från Lilla K i Bollnäs (härligt White Guide-listat ställe!) och åkte till Prästnäset för en ljuvlig stund med tystnad, bulle och fågelkvitter.

Någonstans mellan latten och vaniljbullen gick solen i moln och vi åkte hemåt. Det blev kyligare i luften och jag vet att trots det så längtar min kolfiberracer ut på landsvägarna!

lilla k bollnäs prästnäset bollnäs wet-dog-2 hazel prästnäset bollnäs hälsingland

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje