Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tourern

I eftermiddags lastade jag Hondan full med prylar och cruisade söderut. Vi gör våra sista mil tillsammans nu, jag och denna Honda Civic Tourer, och snart nog ska jag lämna tillbaka den eftersom vintern är till ända och så även mitt lån av den.

Det har varit en himla bra vinterbil som haft plats för alla mina besök plus vinterprylar. Den har konstant varit lastad med längdskidor, alpina skidor och snöskor. Jag har faktiskt inte använt takboxen så mycket – allting har fått plats i bilen ändå.

Jag klurade lite på hur jag skulle få plats med både bagage, hundbur och cykel när jag skulle åka söderut idag men det gick fint. Eftersom jag inte har någon exteriör cykelhållare till den här bilen fällde jag sonika upp baksätet – bilen har så kallade biosäten vilket är himla praktiskt och nog en av de funktioner jag uppskattat mest med den (förutom automatisk avbländare vilket har varit skönt). Med uppfällda säten kunde jag bara ställa in cykeln när jag tagit av framhjulet! Hundburen fick som vanligt stå i bagaget och så hade jag mina väskor framtill. Smutt!

honda civic biosätenhonda civic lastutrymmehonda civic väskor

Vad jag har i väskorna? I den längst till vänster har jag alla mina cykelkläder och lite mekgrejer och hjälm och så, i den blå har jag mina vanliga kläder (dvs träningskläder), i den orangea har jag mina kameraprylar och i den grå daybagen har jag lite allmännas saker, bland annat födelsedagspresent och podinspelningsgrejer. Just ja, det står en Campomaggio där också, i den har jag två Macbookar och en bankdosa. I lådan till höger ligger lite nyshoppat. En väska som inte syns på bild är Hazels väska med lite leksaker, godis och andra hundgrejer. Det stod också en fodersäck på golvet i bilen. Det var tutti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Pia L: tack! fick den i present av min sambo! den kommer från Unit Portables!

  Sara 2015-04-24 18:16:59
  Svara
 • Åh, den där hunden, alltså! 🙂
  Jag spanar förresten in en snygg väska där i högen; den grå daybagen…ser ut att vara en schysst weekendbag. Varifrån kommer den?

  PiaL 2015-04-24 02:37:05
  Svara
 • Alexandra: tack, kul att du gillar! Det är jessicaclaren.com som fixat och byggt bloggen!

  Sara 2015-04-23 18:53:48
  Svara
 • Älskar din blogg och också designen på den 🙂 Vad heter temat?

  Alexandra 2015-04-23 13:37:03 http://www.starkochglad.nu
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk