Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En himla bra dag

Idag har det varit riktigt vårvinterfriarväder och på eftermiddagen var det jag som lyxjobbade och åkte till Ottsjö på utflykt för att hälsa på några spännande företagare. Jag bjöds på kaffe och på ena stället satt vi på balkong i nästan bara t-shirten och på det andra stället satt vi utanför ett båthus i solen och njöt av den vackra fjällkedjan som kuliss. Ni som hänger med mig på instagram (@sararonne) vet vad jag menar.

När jag kom hem bytte jag om till löparkläder och sprang en kuperad femma. Sedan gjorde jag fajitas med egenbakade wraps och nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan med jobb. Jag har en himla bra dag på det stora hela! Hur är din?

sara träningsglädje löpning craft

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Älskar dina lyxjobbardagar – jag vill också ha fjäll när jag lyxjobbar 🙂

  Katten - Bucket Life 2015-04-22 19:32:15 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Låter härligt! Här är vi lite härligt höga på livet… Har fått fart på cykelträningen inför Cykelvasan 45 ”The family way” och har invigt vårt Trangia-kök…

  Camilla - AktivaDagar 2015-04-22 06:46:36 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Låter som en riktigt toppendag!
  Min dag igår var också bra. Jag känner mig dock rätt sliten, trött och magen är lite öm.
  Men med solsken, skön träning för seniorerna som alltid innebär mycket glädje och sista putsandet hemma på huset inför kvällens visning (vi ska sälja) så la jag mig på kvällen skönt trött och njöt av att få sova :). Har ett par lite lugnare dagar nu så det ser jag fram emot.

  Madelaine 2015-04-22 06:15:10 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Vilken härlig dag!
  Min har också varit bra… Styrketräning, solskenspromenad, solstolshäng och yoga. Provade nytt recept på linssoppa som var väldigt gott.

  Camilla 2015-04-21 21:19:03 http://www.camillatranar.com
  Svara
 • Jag har också (haft) en kanondag!
  Hade planerat en temadag i engelska för hela högstadiet och den blev en succé. Lite hög på livet blir man ändå då!

  Träningsblogga - Ida 2015-04-21 21:07:38 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Lyllos dig som fått vara i Ottsjö:)

  Jag har jobbat,,oxå sprungit en kuperad femma sedan ätit god middag och tränat på att cykla med min ”snartfemåring”. Lycka att se glädjen i hennes ögon när hon faktiskt kan cykla själv utan stödhjul!!
  Ja, en himla fin dag.

  Kram
  //Alex

  alex 2015-04-21 20:52:04 http://www.alexochcarin.wordpress.com
  Svara
 • Satt i möte hela förmiddagen men njöt sedan av en lunch promenad. På kvällen dissade jag gymmet och tog en lång promenad i skogen 🙂 Har har varit 16 grader idag!

  Birgitta 2015-04-21 20:47:36
  Svara
 • Vilken bra dag det lät som 🙂 Min dag blev tåg från vinter till vår, från semester till jobb men en bra dag!

  Katrin 2015-04-21 20:37:27 http://www.katrinsaventyr.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger