Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Life design

Jag och Katta snackar life design i avsnitt 54 av podden Träningsglädje TALKS. Sök på itunes, lyssna i din podcastapp eller direkt via Libsyn.

Vi pratar life design ur många aspekter och det finns ett quote som jag vill lyfta fram och som jag ber dig ta med dig till sämre dagar: bara för att du har en dålig dag betyder inte det att hela ditt liv är dåligt.

Jag återkommer till lite olika definitioner av life design och vet inte riktigt om jag slår huvudet på spiken just nu, men vi pratar en del om drömmar vs riktning och jag säger någon gång ”andas in det du vill ha mer av och andas ut det du vill ha mindre av” och rent generellt tror jag nog att life design handlar om just det.

Nog pratat – in och lyssna. Rejta gärna podden och tagga #träningsglädjetalks när du lyssnar på Insta, det är alltid kul att se!

traningsgladjetalks02

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Av en slump gick jag förbi Pascal i dag efter att ha hört podden igår, lustigt! Visste inte att det fanns innan.

  jeanna 2015-04-20 19:31:25 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Tack! Intressant och inspirerande.

  Karin 2015-04-17 21:30:45
  Svara
 • Vad spännande! Ska absolut lyssna. Tänker mkt på det där just nu, hur att jag vill att mitt liv ska se ut. Det har hänt att jag känt mej misslyckad, att jag fastnar i det där med vad andra anser ”lyckat liv” med statusprylar, mycket pengar o.s.v för så ser verkligen inte mitt liv ut just nu. Men när jag stannar upp och bara: Men vill jag det? Nej, det är ju inte DET som är målet för mej. Jag är ju lycklig för sjutton (för det mesta alltså, ingen är ju lycklig jämt). Jag är lycklig i mitt lilla, knasiga, krokiga liv. Det tror jag är viktigt, att veta vad en egentligen vill ha för det kan hända att omgivningen skriker annat.

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-04-17 14:24:54 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Perfekt fredagsnöje, ska bli intressant att lyssna!

  Anna (orka mera) 2015-04-17 11:01:35 http://piggelina.se
  Svara
 • Lyssnade precis klart! Ni har bra poströster ni två, kompletterar varandra också i tänket – som du sa inledningsvis. För min del tycker jag ni hamnade rätt på många punkter.

  Att ändra (kunna ändra – börja agera) kräver självförtroende och också att se att det lilla duger. Om en tror att det krävs att exempelvis flytta till Aruba för att få in lite mer bikini eller färgen turkos i sitt liv är ju det ju lätt att ge upp. Att våga ta små steg, be om lite kan vara att få mycket och att vara nyfiken på att det finns andra sätt än de förväntade är några nycklar.

  Livsdesign är ett ord som kanske kan ersättas med lycka, och att det handlar om att se och att landa i att ”jag förtjänar lycka” ?! En självkänslegrej?!?

  uppochhoppa 2015-04-17 10:09:55 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Vad kul, det här måste jag lyssna på!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-04-17 08:10:31 http://bakasockerfritt.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger