Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LA

Den här killen åkte till LA i måndags. Han tog fakirflyget på morgonkvisten och hänger på stranden med vänner några dagar innan han ska springa marathon i en helt annan del av landet; i Boston. Vanligtvis hänger jag med men inte denna gång. På vägen hem stannar han till i NYC och där någonstans brukar jag alltid ångra mig för NYC är tamejtusan alltid härligt.

Just nu åker jag dock ingenstans för mitt pass har gått ut och jag har helt glömt att förnya det.

Om två veckor ses vi igen och det ska bli härligt. Vi har satt som mål att alltid prova något nytt när vi ses, men denna gång hinner vi inte säga hej i mer än en dag innan han ska iväg som löpcoach i Portugal i två veckor.

Han har designat sitt liv och jag mitt men samtidigt med stor respekt för varandra. Vi kallar det life design, och det är något som jag och Katta poddade om i helgen och som snart finns ute på podcasten Träningsglädje Talks.

snabbafotter 01

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • USA och Portugal! Vilken lyxlirare. Den Life designen hade jag klarat 🙂 Om jag var du hade jag köpt mig ett rosa panikpass och hängt på! New york liksom….. 🙂

  Anna (orka mera) 2015-04-15 14:50:08 http://Piggelina.se
  Svara
 • Charlotta: haha ja gör det!

  Sara 2015-04-14 23:26:47
  Svara
 • Älskar det – life design! Ska svara det nästa gång någon frågar: ”Är ni inte sugna på barn snart?” (tröttsamt) -”Nej, det passar inte med vår life design!” haha En behöver inte leva efter regler eller ”hur en borde”. Jag tänker så, jag lever inte som ”alla andra” men jag är så jädra kär och lycklig och det är ändå det som betyder något 🙂

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-04-14 23:08:02 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk