Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

En bättre lördag

Lördagsvädret i Åre fortsätter. Efter en sådan här lördag, och sedan en till – så var det dags igen igår. Solen sken och himlen var blå och det var perfekt vårvinter: typisk lördag i Åre med andra ord!

Jag och Katta började dagen med lördagsfrukost och medan parkeringen i Ullådalen fortfarande bara var halvfull så tog vi ut längdskidorna på en tur i riktigt klisterföre. Ingen av oss hade något som helst fäste men vad gjorde det; vi hade sol på näsan och fjälltoppar i alla riktningar!

På vägen hem stannade vi förbi på bageriet och köpte bröd och kanelbullar och så fyllde vi termosen med kaffe och åkte iväg på utflykt och jag är nöjd med att jag inte en enda gång fyllt Hondan med bensin utan faktiskt alltid kommit ihåg att det är en diesel.

På en is som badade i solsken stannade vi och bredde ut filt och tänkte att såhär bra skulle man ha det, och precis så hade vi det. Några meter bort pimplade ett gäng farbröder med skägg upp fjällröding.

När eftermiddagen övergick i kväll kom vi hem och duschade och öppnade bubbel och jag satte på läppstift och så promenerade vi till Vinbaren för lördagsmiddag. En sådan himla bra dag!

Eftersom det är söndag serverar Åre ett annat slags väder; men vad gör väl det. Solkontot är påfyllt och i kaminen sprakar elden.

frukost i åre 01 frukost i åre 02 sara hazel åregrädda åre hazel 01 honda civic sara duved 01katta åre 03häggsjön åre 01 häggsjön åre 02 häggsjön åre hazel katta häggsjön 03

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Man
Philip Conradsson
Mode
Linn Eklund
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Dasha Girine
Man
Johan Hurtig
Home
Andrea Brodin
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sanne Alexandra
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Amelia Widell
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström