Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Till fjälls!

Jag är till fjälls igen! Efter fina påskdagar i Halmstad gjorde vi avslut på påsken med lunch på Spis & Deli; det tredje besöket där denna påskhelg. Jag tröttnar nog aldrig! Det blev inget besök på min andra favorit Feldts denna gång men eftersom det nalkas en sommarsäsong så blir det också många, många fler dagar i Halmstad framöver – och många chanser till nybakade kanelbullar från Feldts, gjorda på surdeg och syndigt goda.

Imorgon ska jag hämta min fyrbenta vän Hazel som varit i Hälsingland de senaste veckorna medan jag pysslat med annat, och sedan väntar i alla fall två veckor här uppe i någon form av stillhet sett till antal resdagar. Dock inte sett till besök; för det kommer vara fullt hus för jämnan.

Just nu längtar jag mest efter att ta med mina kompisbesök upp på fjället och göra en solgrop och dricka kaffe ur termos och ha det allmänt bra med solglasögon på näsan. Det kräver sitt väder och jag ska dansa soldans de närmsta dagarna.

Imorse var planen att springa intervaller så jag drog med mig de Snabba fötterna upp ur sängen okristligt tidigt men redan då borde jag ha insett att det var något knas i kroppen för jag kände mig så himla stel i ena axeln och när vi sprungit i 7 minuter så kände jag hur ryggen låste sig och musklerna krampade. Det gick med andra ord dåligt med intervallerna och jag är mer orörlig än vanligt.

Men det ska nog bli ordning på det med tids nog. Det är skönt att veta vilka muskler det är som bråkar och varför och att det faktiskt bara är just det. This too shall pass.

adidas ultra boost 05

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh nej! Hoppas den tar sig. Vi får köra rörlighetsövningar i helgen!

  Katten - Bucket Life 2015-04-08 12:23:58 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Huset ligger i Arbrå! 🙂

  Hoppas ryggen är snällare mot dig snart. <3 Ha så skönt i fjällen!

  Flora 2015-04-07 11:17:47 http://flora.metromode.se
  Svara
 • Fy så tråkigt med ryggen 🙁 Men vad skönt att du ändå vet hur det ligger till.
  Roligt att se bilder från Halmstad och vad snygg du är i den blommiga jackan!

  Erika 2015-04-07 10:45:53 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger