Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bästa hälsobloggen

Just nu kan man rösta fram bästa hälsobloggen i en tävling som arrangeras av Lifebutiken. Jag gör mitt bästa varje dag för Träningsglädje ska vara den bästa hälsobloggen, och redan nu är jag så himla glad för att det var just i den kategorin som jag hamnade i. Man kan nämligen också rösta på bästa träningsbloggen (och några andra kategorier).

Att tävla i bästa bloggande är svårt och oerhört subjektivt och jag är som bekant ingen tävlingsmänniska. Jag kan egentligen tycka att det förtar själva bloggandet; jag vill ju blogga fritt direkt från hjärtat och där finns inte plats för tävlingar eller hets eller prestation. Så, jag är allra mest glad för att ha uppmärksammats – eftersom bekräftelse för det mesta alltid är härligt. I höstas listade Aftonbladet Träningsglädje som en av Sveriges bästa hälsobloggar och det var också en skön boost jag kunde plocka fram när jag behövde det.

Här röstar du på den hälsoblogg du gillar mest (observera att du måste klicka två gånger för att bekräfta den du röstar på).

Bloggarna som listats är nominerade enligt följande motivering: de nominerade bloggarna i Hälsa inspirerar oss på Life till att leva ett liv där kost, motion och vila är i balans. Bloggarna lyckas få in alla dessa delar på ett roligt och inspirerande sätt och får oss att bli mer motiverade till att lyssna på vår kropp och själ.

Du kan rösta så många gånger du vill fram till den 14 april.

Jag är övertygad om att hälsa är min bloggenre och det känns fint att ha landat i det. Träning är en del av min hälsa och träningsglädje är det ultimata beståndsdelen i träning i mitt hälsosamma liv. Vi är ingenting utan vår hälsa; oavsett allt vad vi har runt omkring oss.

idre skidstadionklein curacao paris sara löpning snö cykling högbo craft brilliance nike tech tiger sara träningsglädje IMG_4630 sara klänning

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag hinner inte läsa bloggar längre men det finns några få bloggar som jag tar mig tid att läsa (läsa ikapp) för att de ger mig balans, hälsa och energi. Din blogg är en av dessa och du Sara förtjänar detta pris! KRAM

  Betty -the B-ROOM 2015-04-05 10:09:05 http://b-room.se/blogg
  Svara
 • Du får min röst med motiveringen: bästa hälsoglädje-blogg – för mig är det viktigt att hälsa handlar om glädje. Plus att det verkligen kommer fram, att du gillar att blogga – fritt, härligt och med fantastisk kvalitet! Tummen upp, oavsett vinst eller inte!

  Emilia 2015-04-05 07:30:48 http://enemilia.se
  Svara
 • Ingen tvil – du har min stemme.

  Vibeke 2015-04-04 12:54:59
  Svara
 • Du är såååå värd nomineringen!
  Man blir så glad av att ”bara” ser bilderna i det här inlägget. Det lyser ”HÄLSA”! 🙂

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-04-04 10:52:54 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Nu har jag röstat 🙂
  Alltså jag älskar verkligen den andra bilden i det här inlägget, helt makalöst vacker ju!

  Sandra 2015-04-04 08:38:59 http://atilio.blogg.se
  Svara
 • Åh vad kul.
  Vem förmedlar inte vad och hur vi förebygger en god hälsa om inte du. Och det utan pekpinnar och förmaningar.
  Ska in och rösta på dig direkt. 🙂

  Madelaine 2015-04-03 20:49:38 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Härlligt! Grattis till nomineringen! Den är du verkligen värd tycker jag! Inte minst för den träningsGLÄDJE du sprider 🙂 Härlig samling bilder förresten!

  Camilla- AktivaDagar 2015-04-03 19:17:57 http://aktivadagar.com
  Svara
 • Du förtjänar varje pris Sara! Blev också glad över att du var i hälsokategorin, tänkte direkt att det skulle göra dig extra nöjd! Med eller utan pris vet vi (jag) alla att du är one of a kind! Puss

  Annika - strongday.se 2015-04-03 17:18:44 http://strongday.se
  Svara
 • Grattis till nomineringen! Jag har nu röstat på dig 🙂 Glad påsk!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-04-03 14:53:55 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Precis som Mia har jag röstat på dig och Orka mera! Två bloggar som jag läser dagligen 🙂
  Inspiration på hög nivå!

  Träningsblogga - Ida 2015-04-03 13:31:30 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Jag har röstat på dig och Orka mera! och som du skrev i Annas kommentarsfält så är det jättebra att ni hamnade i olika kategorier 🙂

  Mia 2015-04-03 13:07:59 http://www.menmia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger